Полиција је на Вождовцу, у аутомобилу „БМW" којим је управљао осумњичени, пронашла пакетић са биљном материјом за коју се сумња да је марихуана.

Пошто се сумњало да је дрогу претходно купио у једној играоници на Вождовцу, полицијски службеници су извршили претрес тог објекта и код тринаестогодишњака пронашли 37 пакетића са материјом за коју се сумња да је марихуана, ручно прављену цигарету и 10.000 динара.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да ће полиција увек бити ту и учинити све да дрогу склони са улица, али да у борби против овог зла морамо учествовати сви, комплетно друштво, и максимално посветити пажњу нашим најмлађима, како не би постали жртве нарко-дилера.

„Борба против наркотика је наш приоритет и увек ће бити, никада нећемо стати или посустати. Хапсићемо их свуда,а посебну пажњу посвећујемо местима где бораве наша деца. Нећемо дозволити да им наши малишани буду лак плен, да убијају и трују нашу децу и уништавају им будућност, али и да их врбују и увлаче у криминал", поручио је министар Вулин.

Министар је још једном апеловао на родитеље да обрате пажњу на понашање своје деце, да обрате пажњу на то с ким се друже и где се крећу и да не дозволе да им улица васпитава децу. Поновио је свој став да се залаже да сваком нарко-дилеру који прода дрогу малолетнику треба судити за покушај убиства, јер свесно трује и убија нашу децу.

По налогу дежурног заменика Вишег јавног тужилаштва, Одељења за малолетнике, полиција ће доставити извештај надлежном тужилаштву.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".