Неко за кога смо некада мислили да би могао бити "онај" у нашем романтичном свету. Ипак, пропустили смо ту прилику јер нам је то живот спремао.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Пошто сте ових дана били мало више друштвено активни, наиц́и ц́ете на много старих пријатеља. Како време буде лепше, биц́ете вани, а исто тако и многи други људи у вашем животу - посебно људи из ваше далеке прошлости.

Смешно је како сте сви гравитирали истом подручју, и чини се као да су исте навике посец́ивања овог места или оног места још увек на снази.

Током конјункције Венере са Плутоном налетец́ете на "оног који је побегао" и то ц́е у вама, Близанци, побудити тако интензивне емоције да ц́ете морати да застанете и дођете до даха.

Сада сте са неким другим и искуство које вреди целог живота је између вас и ове изгубљене љубави, али време је прошло и не можете ништа друго него да цените време које сте једном провели заједно, док овој особи желите срећу у данима који долазе.

Рак

Коњукција Венере са Плутоном доводи вас у веома рањиво време у вашем животу и представиће вам особу из ваше прошлости, некога за кога сте некада мислили да је "та".

Оно што нисте очекивали је да ће вам та особа поново прићи, ниоткуда. Бићете ухваћени неспремни и нећете знати како да одговорите. Они ће ово прихватити добро, јер схватају колико вас њихов изглед може изненадити.

Без обзира на то, када их поново видите, ова ваша изгубљена љубав ће вас уздрмати и учинити да се осећате више инхибирано него приступачно за њих. Нисте спремни да се ваша изгубљена љубав врати. И иако их је лепо видети поново, не разумете баш зашто су овде или шта желе од вас.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Годинама били у активној потрази за овом особом. Као да је отишли ​​пре неколико година, а ви сте некако изгубили контакт са њима. Ово је особа коју сте не само волели, већ сте и имали на уму да са њом изградите живот.

Проживели сте то заједно, а затим отишли ​​својим путем. Стари дани су били невероватни, а ви се никада нисте толико забавили као са овом особом.

И, током овог транзита, ви ћете их лоцирати и да, Шкорпије, допрећете до њих. Да ли ће они бити отворени за ваш напредак? Да ли ће вас они видети у истом светлу као што ви видите њих? То остаје да се види, али ћете сигурно пронац́и ову изгубљену љубав и даћете им до знања да сте још увек живи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".