Они имају три ћерке, а Никола је од своје супруге старији 12 година и ретко у јавности говори о приватном животу.

Она је с великим успесима радила модне ревије широм Европе, а занимљиво је да су Којо и она једно другом рекли "да" после само осам месеци везе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

 

Пар се венчао на интимној церемонији у Београду, а у наредним годинама добили су три ћерке: најстарију Ану и две близнакиње чија имена глумац никад није саопштио јавности.

Александра се не појављује често са супругом у јавности, будући да чувају свој приватан живот са себе, а када нису у свом луксузном стану на Врачару уживају у чарима имања које имају у Сопоту. Како су медији писали, њихова кућа је потпуно изолована и ова породица обожава да проводи време у природи.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Pink Official

 

 

- Буду ту и његова супруга, некадашња манекенка Александра Ђурић и три ћерке, али не толико често као он. За њих је направио трамболину и базен, створио је свој мали рај - испричао је једном приликом један Николин комшија у овом месту шездесетак километара од Београда.

Ипак, оно што мало ко зна је то да се лепа манекенка појавила у споту Здравка Чолића за песму “Моја драга” и својом лепотом одушевила многе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".