Милена Павловић је добила улогу, као студенткиња треће године факултета, а многе глумице су биле на аудицији. Међу њима је било десетак глумица у најужем избору, па је ту била и тада глумица на почетку своје каријере, ни мање ни више него Ивана Михић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Pedja St.

 

 

Ивана Михић ипак није добила улогу, али наравно то је није зауставило у бављењу глумом. Неку годину касније је заиграла у серији "Срећни људи" лик певачице Кети која је била у вези са Булетом Гонцићем, као и у серији "Горе доле", најстарију ћерку централне породице Јакшић кроз коју смо пратили распад бивше државе. Последњих година гледали смо је у серијама "Мој рођак са села" и "Војна академија".

Како тренутно паузира када је филмска уметност у питању, Ивана се посветила писању. Ипак, много је оних којима недостаје да је гледају у позоришту.

Фото: Милутин Лабудовић/Архив Новости/Јутјуб принтскрин

 

 

- Силом прилика и догађаја одвојила сам се на неко време и од глуме и од продукције. Срећном ме чине смех мојих сестричина Ноеми и Анаел, духовитост мојих братанаца Саше и Николе. И са фамилијом и са многобројним пријатељима чујем се често путем Фацетиме или Вибера и сличних апликација... Стрпљиво чекамо да пандемија прође, па да обновимо стари начин комуникације, загрлимо се... У слободно време волим да сликам, да правим колаже, гледам путописне емисије, слушам музику, вежбам - изјавила је Ивана за "Блиц"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".