Договору о подели имовине претходила је расправа. Јелена Ђокић је, наиме, желела да остане у страну на Врачару, у ком су живели, али Светозар Цветковић није на то пристао.


Цветковић је већ једном оставио стан првој жени, па је одлучио да више то не чини, већ је Јелени купио мањи у близини.

- Изашао сам већ једном из свог страна на улицу. Сада за то немам више снаге - поверио је Цвеле блиском пријатељу након што му је рекао да је Јелена тражила од њега да напусти стан.

Бивши управник Атељеа 212 ипак са Јеленом није остао у лошим односима. На крају су успели да се договоре, па је њему остао велики стан, док је њој купио мањи. Обавезе око деце ће заједно обављати.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/В. Данилов

 

Иначе, криза у браку познатих глумаца почела је током пандемије корона вируса, па су решили да се разиђу. Према речима извора из глумачких кругова, Светозар је летос без супруге био на мору с децом, док Јелену комшије на Врачару извесно време не виђају у крају.

- Светозар је диван комшија. Јако љубазан, срдачан, тих и културан. Често шета своје куче ту по крају. Његову супругу нисам видео месецима. Виђао сам је пре и она је умела да се јави нама комшијама. Жао ми је ако су се развели - рекла је комшиница с Врачара, која је замолила за дискрецију.

Познати глумачки пар венчао се 2006. године. Цветковић је пре Ђокићеве имао брак иза себе, из ког има ћерку, док је са Јеленом добио сина и наследницу. Упознали су се 2000. године.

Иако су често виђени на градским дешавањима, о приватном животу годинама нерадо говоре.

Фото: Н. Фифић

 

- Приватност мора бити моја и оних који са мном деле кров над главом. Живим јавни живот на сцени и филму, та јавност је сасвим довољна - рекао је глумац једном приликом за медије.

Иначе, Јелена је од Светозара млађа двадесет година.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".