Када је Андријана Цветинчанин у емисији „Rap & roll“ упознала Жику са песмом чувеног репера и продуцента Џеј Зија - „Death of autotune“ настало је потпуно лудило у студију.

Фото: Промо

 

Сви знамо Жику као заклетог рокера, али њен избор је у њему изазвао потпуну еуфорију. Жика је био убеђен да ће баш Џеј Зи бити тај који ће једном за свагда пресудити аутотјуну, алудирајући на име песме коју је одреповао лик који је успео да украде Бијонсино срце, али очигледно и Жикине симпатије.

Емисију „Rap & roll“  на РЕД ТВ-у дефинитивно овог пута није обележио рок звук, јер је Андријана одлепила на Жикин трип-хоп холандски бенд „Urban dance squad“ и њихов најјачи хит „Deep shade of soul“. Она је изневеровала како ово до сад није чула и захвалила се Жики што јој је открио благо.

Фото: Промо

 

Преискусни Жика Тодоровић, глумчина и некадашњи бубњар легендарног ЕКВа (да, са њима је снимио два студијска албума “Љубав” и “Пар година за нас”, који се сматрају најуспешнијим периодом бенда) и свестрана Андријана Цветинчанин – кореографкиња, композиторка, басисткиња, за све нас гладне доброг звука сурфују по нету тражећи интригантне, иновативне, легендарне (ок, можда понекад и мало мање легендарне) музичке спотове, истражујући историју музике и музичке жанрове.

Фото: Промо

 

У емисији „Rap & roll“ на РЕД ТВ-у можете чути песме и извођаче које никада раније нисте или оне које сте милион пута чули и што да не, ево сад, и милион и први пут - сваког дана премијерно од 19:30 часова и у репризном термину од 12:15 часова на РЕД ТВ-у. За случај да сте пропустили шта су Жика и Андријана имали у овом бек ту беку – трк на RED TV Youtube, где вас чека ова емисија „Rep & Rolla“, али и све које су емитоване до сада.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".