Скоро да нема места у Србији до којег није стигао са својом телевизијском екипом, а један "кутак" толико му се свидео да је пожелео да баш ту изгради викендицу.

 

 

Имајући у виду да Јован ретко даје интервјуе, а још ређе открива детаље из приватног живота, јасно је да је адреса на којој борави кад није у Београду остала непознаница за јавност. Но, будући да на Инстаграм профилу повремено објави понеку фотографију из "приватног раја", није тајна да ужива у предивној кући изграђеној од дрвета.

 

 

Унутрашњост брвнаре одише топлином и ушушканошћу. Намештај је једноставан, али удобан, а пажњу привлаче урамљене фотографије на зидовима, настале током снимања емисије "Сасвим природно", као и полице са књигама.

 

 

Интересантно је да и Јованови бројни кућни љубимци, а пре свега верни пријатељ, немачки овчар, који га свуда прати, имају своје лежајеве.

 

 

Боравак на тераси, окруженој раскошним зеленилом, на корак од реке која умирује шумом, посебан је угођај.

 

 

Чим се зажели мало активности, Јован Мемедовић седа у чамац и препушта се уживању у пецању, у миру и тишини, далеко од знатижељних погледа, гужве и градског ваздуха.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".