Председник Демократа Алекса Бечић рекао је да се избори не могу заобићи и дао понуду онима који желе да формирају мањинску владу, преноси ЦдМ.

- Ево вам нова понуда - хајде да донесемо одлуку о ванредним изборима и да скратимо мандат и да 5. јуна идемо на ванредне изборе, када буду и у Подгорици и у још десетак других општина - поручио је лидер Демократа.

Фото: В.К.

 

 

Он је рекао да су неки који су се заклели народу и народним интересима кренули путем издаје и упитао колико треба да се прихвати грешака "оних који су прво тражили експертску владу, а сад би политичку владу с ДПС-ом".

Бечић је казао да "долази пролеће, долазе избори, долази слобода"

Он је рекао да их је лидер ГП УРА Дритан Абазовић пре годину и по дана уценио.

- Прво је дошао и рекао - ја нудим концепт експертске Владе у којој могу бити само ја и они које ја одаберем. Ми нисмо били халапљиви, знали смо да то није било праведно и поштено, али нисмо хтели да угрозимо 30. август. Након годину и по - рекао је ''овај концепт експертске Владе, који је моје ауторство, је погубан и погрешан, хоћу сада нови концепт - политичку Владу са ДПС-ом - навео је Бечић.

Истакао је и како је Абазовићу допуштено да буде координатор свих безбедносних служби, иако није имао никаквог искуства у тој области.

- Дали смо му и ту прилику и шансу, а данас се Црном Гором слободно шетају тоне кокаина и цигарете - навео је Бечић.

Бечић је оценио да се политичка ситуација може решити само изборима.

- Избори се не могу заобићи, зато устај народе. Биће много избора, победа. Слобода је ту - поручио је Бечић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".