Песма "In corpore sano", коју изводи Констракта, освојила је највише гласова публике и стручног жирија, а због несвакидашњег наступа друштвене мреже данима "горе" од коментара.

Ипак, оно што је већини гледалаца промакло јесте да се током Констрактиног наступа на Беовизији у једном тренутку на видео биму иза ње појавио визуал који подсећа на украјинску заставу, у плавој и жутој боји.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Неки се питају да ли је Констракта овим желела да пошаље подршку Украјини, која је већ 12. дан у оружаном сукобу са Русијом.
Констракта је овим поводом рекла да свако тај потез може да тумачи онако како жели.

Подсетимо, Констракта је на јавној сцени од 2007. године, од како је настала група "Земља грува", чији је била члан. Мало ко зна да је певачица Ана Ђурић завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

У браку је са Миланом Ђурићем, коме на друштвеним мрежама такође пише да је, баш као и Констракта, завршио Архитектонски факултет.

На такмичењу "Беовизија 2022" , Констракта је пре свог наступа у полуфиналу била аутсајдер, али је тада успела да "купи" наклоност публике и на крају у финалу победи фаворите као што су били Сара Јо, Ангелина, Зорја Пајић и Аца Лукас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".