У објави на Редиту објаснио је да су он и његова супруга недавно добили девојчицу, али неколико месеци пре њеног рођења почели су да расправљају о именима. Како преноси Мирор, открио је да су се стално расправљали јер једноставно нису могли да се договоре.

- Ја сам традиционалан човек, волим традиционална имена са богатом историјом и дубоким значењем. Моја супруга с друге стране жели наше дете да назове јединственим именом, једним на које дословно нико други на свету неће ни помислити - објаснио је.

Неки од њених предлога били су Хухи, Џоији, Јаба и Буза.

Фото: Деспозитофотос

 

 

- Сватко може да види да су ова имена апсолутно смешна и да вероватно никада неће добити респектабилан посао. Успут, обоје смо белци тако да ово нису културна имена или нешто слично - наставио је.

Уместо тога, предложио је имена као што су Амелија, Ела и Софиа, али она је рекла да су "преобична". Накратко су престали да размишљају како да је назову, али се, наравно, када се родила, поновно покренула тема. Када је његова супруга инсистирала да је назове "Буза", он је то одбио и рекао јој да је нико не би схватао озбиљно са таквим именом и да је само тражила јединствено име не размишљајући о томе што јој заправо одговара. Стога је узео ствари у своје руке.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ nevenabozovicofficial

 

 

- Видео сам да је одлучна о имену које је одабрала и никако нисам могао да је уверим у супротно. Следећег јутра сам отишао сам да региструјем име наше ћерке јер сам се бринуо да ће моја жена то учинити прва. Одабрао сам јој стварно лепо име које није било превише старомодно и мислио сам да ће се моја жена сложити с тим.

Но, кад је дошао кући и рекао јој, била је бесна, а корисници Редита брзо су поделили своја мишљења о ситуацији.

- Искрено, ако је његова жена била одлучна за Бузу и ни на који начин није била отворена за образложење о имену које је објективно лоше, посебно када нема културолошко значење или било што, и које ће том детету узроковати проблеме, онда је ово права одлука за мене. Он је отац и дугује свом детету да га заштити - коментирала је једна корисница.

- Обоје су се лоше понашали, али кладим се да ће дете једног дана бити захвално што је тата победио - додао је један корисник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".