Марко Кон својевремено је представљао Србију на Евровизији, а ове године се нашао у тиму два извођача који се такмиче на фестивалу "Песма за Евровизију '22", где ће бити изабран овогодишњи представник Србије на престижном такмичењу.

- Ја јесам фан Евровизије, мислим да је то један од највећих и најлепших циркуса на планети. Олимпијада је једини догађај на свету који користи више камера од Евровизије - рекао је он за "24седам", па додао:

- Мала је вероватноћа да бих поново ишао на такмичење. Али никад не реци никад. Ја не зарађујем новац од певања, тиме се не бавим. Нисам певач по вокацији.

Марко је затим рекао да сматра да је тренутно Евровизија популарнија од музичког такмичења "Звезде Гранда".

- У овом тренутку бих рекао да је веће интересовање за Евровизију. Што је и логично, "Звезде Гранда" су ту и пре и после. Ово кад се заврши, онда је прошло - рекао је Кон.

Он се осврнуо и на свађу са Драганом Којићем Кебом, која се у популарном такмичењу десила пре неколико година.

- Ја сам био у жирију "Звезда Гранда", али раније, пре ове последње промене формата. Имао сам чак озбиљну расправу са Кебом, баш у генерацији Милице Павловић. Она је изградила велику каријеру, што сам ја и тврдио. Кебо, надам се да гледаш ово (смех) - рекао је музичар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".