Глумица је поделила утиске о посети граду у којем је рођена и у којем је одрасла, али који већ годинама готово и не посећује.

Фото: Горан Шљивић

 

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Требало ми је времена да се навикнем на чињеницу да боравим у хотелу. Нисам прво могла да освестим да сам ту, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат. Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци. Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо доле и присетимо разних догађаја - испричала је глумица за магазин "Глориа".

Она се осврнула на једно посебно место, које за њу има велики значај, те навела да је имала велику жељу да га посети.

- Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао - искрено је рекла Слобода.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".