Кораћева до сада никада није имала снаге да проговори о овој болној теми, будући да се никада није помирила са овим тешким губитком.

Ана је открила детаље очеве смрти, а онда је додала да и данас одлази на његов гроб и разговара са њим.

- То је најтежи тренутак, никада нисам причала о томе. Ја сам била код тетке, то сам видела да се нешто чудно дешава. Била је недеља, долазили су код мене, провели смо целу недељу заједно, ишао је да ради резултате, били су супер. Он је био спортиста, никада није имао проблем ниједа. Ја желим тако да се понаша мој човек, он је најбољи човек ког сам познала. Никада није повисио тон на мене, онда се мени живот мења не из корена, него се губим после тога. Ја сам била код тетке и видим да хоће нешто да ми каже. Она ми је рекла да јој требам, видим да нешто иде горе, доле на спрат. И тад ме позвао брат рођени, питао ме је где сам, он ми је рекао да је у Црној Гори, али су му рекли да крене назад, јер тати није било добро - рекла је Ана.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana_korac

 

- Тетка је видела да причам са неким на телефон, он је мени спустио слушалицу, она је мени рекла да тату реанимирају. Ја сам знала да се то десило, али нисам хтела да прихватим. Требала сам да кренем за Ивањицу, али нисам могла да возим, звала сам најбољег друга. Ја нисам хтела да се помирим са истином да је то тако. Ја сам само молила Бога да то није тако, да када дођем, да је он ту. Када смо стигли, пошто је то било касно, ја сам видела да је светло укључено у згради, ја сам само загрлила друга, ја нисам могла да уђем горе. Проблем је што сам ја била толико везана за њега, ми смо се чули двадесет четири часа, није имао тренутак да га не позовем. То је нешто невероватно. Када сам ушла у стан, све ми је било јасно, сви су били ту. Од тог дана ми се живот променио, ја сам живела једну бајку, била сам збринуто дете, стварно ми је било тешко да то прихватим, ја и данас данас не могу да прихватим. Стално га сањам, ја сам осатла у том времену, само сам замрзнула тај период. То не може да се преболи, ја нисам научила да живим са тим. Ја немам храбрости да причам о томе. Кад одем на гроб причам са њим, никад то нећу, нити то може да се преболи.

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".