Неколико тинејџера из Србије, једва стасалих за средњошколске клупе, "похвалила" се компилацијом снимака снимљеним на више локација у Београду, а где се види како опонашају опасне момке и витлају лажним пиштољем како у граском превозу, тако и на улицама главног града Србије.

Снимак почиње сценом из аутобуса ГСП-а, где један од њих витла пиштољем у пуном превозу, након чега иде кадар са улице, где се види како један од тинејџера на бициклу вози у правцу паркираног аутомобила са упереним пиштољем ка возилу.

Врхунац бахатости и безобразлука ове опасне дечије игре, види се на трећем снимку, где малишан једва висок да га продавац у трафици види, држи пиштољ играчку уперен у њега преко продајног пулта.

Читав видео снимак који је постао вирал на Тик Току, са великим бројем прегледа, прати глас Машана Лекића из једне од његових емсија посвећене криминалцима и убицама који су харали Београдом и Србијом деведесетих година, а које је Лекић током прилога о њима, најавио следећом реченицом: "У Београду стасава једна нова генерација младића са асфалта од којих ће многи сурово изгубити животе.".

Док су им вршњаци писали како су "цареви", краљеви, "фаце" и "кидаре", реакција старијих корисника друштвених мрежа, била је сасвим другачија. Наиме, они су осудили овакво понашање малолетника, називајући га опасним, те наводећи како су имали среће током снимања снимка, јер је неко могао да одреагује тако да се од игре, све за час претвори у трагедију.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".