Бранка каже да не воли када је ословљавају са "милионерка" јер су већи део богатства и она и супруг наследили од својих родитеља.

- Ја сам наследила нешто од родитеља, а и супруг је наследио доста јер је из једне имућне породице, отац му је био доктор наука, путовао по свету. Знате, када имате овде стан и кућу онда испаднете милионерка. То ме нервира. Увек сам волела стилски намештај, па сам то куповала. Економична сам - рекла је певачица и додала:

Фото: Н. Скендерија

 

- Када смо били млади имали смо жељу да имамо кућу или стан, сада све то имам и жеља ми је само да будемо здрави сви заједно. Само да нас прође ова корона свуда у свету. Џабе су све паре света, видите колико смо певача изгубили.

Бранка Соврлић се затим осврнула на љубав са својим супругом.

- И у детињству сам имала, нисам живела у изобиљу, али сам имала довољно. Од почетка сам заједно са супругом, љубав је све већа и већа. Када останете без родитеља онда вам је супружник и отац и мајка и брат. Ја верујем у судбину, упознали смо се баш захваљући мојој песми "Е Бранка, Бранка", коју је Тома певао. Он је повео Тому на турнеју и певала сам баш са његовим оркестром на мору. Била сам са Милетом Китићем, дошао је он по свој оркестар и видео ме. Зацртао: моја или ничија, и био је упоран. Звао ме је стално, био је приватни менаџер, а ја сам се правила важна јер сам снимала за ПГП РТС и била сам ексклузивац. Нисам хтела да радим са њим, толико да је моја мама говорила "овај човек је толико досадан", јер је звао на фиксни - открила нам је Бранка.

Фото: Лабудовић

 

Она се затим осврнула на губитак бебе који је доживела у младости и на неостварену жељу да буде мајка.

- То је био најгори период, требало је да имам деце, али сам морала да радим. Била сам по иностранству и изгубила бебу, и после тога то није ишло. Једноставно тај неки спој није функционисао, иако смо обоје здрави, али једноставно се није дало. Што кажу, не да Бог све, али на срећу имам унучиће и децу од брата, који ми је преминуо пре три године. То ми је највећа рана у животу, а они су као моја деца - искрена је певачица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".