Мало је познато да је један мушкарац био спреман да промени цео свој живот због Илде Шаулић. Породице Шаулић и Вучковић одувек су блиске, а Илдин и његов отац били су велики пријатељи.

- Довољно је да кажем да је Бојанов отац један од криваца што је мој отац заволео пецање. Његови су имали викендицу у Бановцима, у коју смо ми породично одлазили - отпочела је љубавну причу. 

- Међу нама није било тинејџерских симпатија, јер је у том периоду осам година разлике, колико је Бојан старији од мене, било много. Он је отишао у Америку када је имао 20 година, а ја, дакле, само 12. Док је он био тинејџер, ја сам била заиста дете. Бојанов рођени брат Бранко је био мој најбољи друг, јер смо генерацијски блиски. За Бојана смо Санела, Бранко и ја били клинци, па му нисмо били интересантни - испричала је тада и открила како је изгледао њихов први сусрет после много година.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да је и за њега и за мене наш први сусрет, после много година током којих нисмо били у контакту, био потпуно изненађење. Када смо сели да попијемо кафу, испричали смо се као да смо се свих тих година виђали сваки дан. Можда је то за мене у том тренутку била немогућа мисија, јер ја нити сам очекивала, нити сам била спремна за везу и тако близак контакт са човеком кога као знам, а у ствари га не знам. То је била врло специфична ситуација за мене, верујем и за њега, али веома брзо смо обоје схватили да је то то и да нисмо погрешили. За њега кажем да је моја друга половина - открива Илда.

Свекрва Илде Шаулић свим срцем је навијала за ову љубав, јер се Бојан вратио из Америке, са Илдом засновао породицу и коначно јој је поново био ближе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)


Уједно, породице Шаулић и Вучковић задржале су близак однос, а Бојанова мајка посвећено се нашла снахи у најтежем тренутку, када је пре три године изгубила оца.

И данас свекрва Илде Шаулић са снахом долази на Шабанов гроб како би јој пружила утеху и била јој подршка, а љубављу је обасипа као друга мајка.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".