На тему шкакљивог брачног односа прва је проговорила Николина која је открила да је њен и Капоров брак у једном моменту био толико лош да су помишљали на разлаз. Она се због тога повукла у себе, а тврди и да је њоме завладала депресија.


- Заташкавала сам ствари, али на време сам схватила да то није добра ствар. Зато сам одлучила да будем далеко отворенија и кажем све што ми смета. Умем понекад и да повисим тон и побесним, мада Саша каже да сам тада смешна и да то нисам ја. Није, напросто, навикао такву да ме гледа. С временом сам научила да је неке ствари потребно и прећутати и изнети их када се за то укаже повољан тренутак. То је много делотворније. Битно је да човек у браку постане мудар и не намеће свој став љутњом и свађом, него да га свом партнеру на фин и паметан начин изложи како би га он беспоговорно прихватио. Ја сам у томе успела. Догоде се, међутим, моменти када не можеш да схватиш зашто те је неко ко те воли довео у ружну ситуацију и чиме си то заслужио. Тада дође до тачке пуцања која проузрокује прво размишљање о разлазу, а затим и разговор о томе. Људи често непромишљено реагују, сада када на све то погледам, мислим да нисмо били довољно зрели за развод. Није се лако ни развести, не зову развод узалудно другом смрћу. Саша и ја смо карактерно доста различити - причала је она, па наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/sasa_kapor_official

 

- Док сам ја емотивац, он је суви материјалиста, као што су, уосталом, сви мушкарци. Већ на самом почетку постало је јасно око чега ће између нас настати размирице, било је ту и ситница, али наравно и крупних ствари. Када уђете у везу с партнером који је навикао на неки други тип жена, много је важно да пробате да га прилагодите себи. Добар муж се не рађа, него га супруга касније у браку ствара, мајка га васпита док га онда супруга преваспита.

Саша је за све проблеме у њиховом браку кривио свој хороскопски знак.

- Није лако са вагама, мени је најтеже са самим собом. Кад себе оптеретим, често се догађа да оптерећујем и друге - рекао је он.

Брак Николине и Саше Капора лепшим и чвршћим учинио је долазак ћерке Николете, која је поред сина Николаја постала центар њиховог света. Све неспоразуме које су имали супружници су захваљујћи родитељској љубави и љубави коју осећају једно према другоме успели да превазиђу.

- Љубав утиче на сва психичка стања код људи, као и на копромисе. Када се сада осврнем, схватам колико нас је заправо тај период ојачао. Мислим да смо постали толико јаки да на наш однос више ништа не може да утиче - казала је Николина.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".