Популарна певачица Милица Павловић не крије да јој је каријера приоритет, а поносна је на чињеницу што је искључиво сама крчила свој пут ка звездама.

Певачица открива да се на путу до успеха срела с многим естрадним змијама које су покушале да осујете њене планове.

- Одабрала сам да кроз живот и каријеру идем тежим путем и да се доказујем искључиво радом. Никада нисам дозвољавала да споредне ствари преусмере мој фокус у погрешном смеру. Нисам имала добре везе на естради нити су ми се олако отварала врата. Било је ситуација када сам се питала: „Па добро, шта ја то лоше радим?“. Али данас након 11 година каријере могу да кажем да сам поносна на све оно што сам до сада постигла - рекла је на почетку Милица, а потом је открила какве је жртве морала да поднесе.

Фото: АТА имагес

 

- За све сам морала да се помучим сама, а мој труд се тек касније исплатио. Одувек сам имала осећај да ми се врата тешко отварају и да морам да гребем да бих дошла до циља - испричала је Павловићева, и открила да су је многи оспоравали.

 Милица каже да је на својој кожи осетила неправду, али да су је све тешке ситуације учиниле бољом особом.

- Забрањена сам на једној телевизији и никад нисам сазнала који је то разлог, а знам да им ништа нисам урадила, јер ја се искључиво бавим собом и својом каријером - истакла је она, и додала да се од почетка каријере борила с љубоморним колегиницама.

- На почетку каријере нисам имала толико контакта с естрадним змијама, али сам у једном тренутку почела да их виђам око себе. У неким моментима су ми се чиниле ближим и мислила сам да ће напасти и да ћу се изгубити у свему томе. Међутим, успела сам да се држим свог циља, а змије су и даље ту. Додуше, сада гамижу по дну - каже Милица и објашњава да је најсрећнија јер је успела да сачува себе.

Фото: В. Данилов

 

- Када се пробудим ујутру, поносна сам на себе јер нема разлога да буде другачије. Бавим се послом који највише волим, публика ми је дала поверење, а ја се свим силама трудим да им узвратим - рекла је секси сењорита.

Навијам за Сару!

До Избора за песму Евровизије је остало неколико дана, а Милица нам је открила да верује да ће Сара Јо представљати нашу земљу у Торину.

- Дан пре него што су изашле све песме, била сам на вези са Цобијем и послао ми је песму Саре Јо, која је одлична. Допада ми се и Ангелинина нумера, али мислим да ће Сара победити - рекла је Милица и додала:

- Има призвук Југа, Цоби је то шмекерски одрадио, ја волим тај ритам, али ко год да оде, мени ће бити драго јер знам да ће нас представити на најбољи могући начин у свету - рекла је певачица.

 Обожавам Војажа

Михајло Веуровић Војаж један је од ретких који је подржао Милицу када се нашла на удару многих због контроверзног спота за песму „Црна јутра“.

- Он ми је тада послао поруку подршке и то ми је баш значило, а ја сам иначе особа која памти. Обожавам његову музику, он је визионар и врсни уметник пред ким је велика каријера - рекла је Павловићева.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".