Јелена Ђоковић и данас користи сваку прилику да истакне како је управо захваљујући оцу Миомиру и мајци Вери стекла образовање и самосталност, али и научила да је породица изнад свега.

Данас, када је супруга и мајка, ослања се на васпитање које је понела из родитељског дома, као и на речи којима су мајка и отац усмеравали две године старију сестру Марију и њу.

Фото: Профимедиа

 

- Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима - каже Јелена, која има много речи хвале и за оца.

- Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и остале младе жене да се свим срцем боре за оно у шта верују.

Фото: НДФ

 

Подсетимо, Јелена је на свом Инстаграм профилу недавно поделила успомене из детињства и разнежила пратиоце.

- Најлепша сећања из детињства ме везују за моје време проведено са баком и деком у Љигу - написала је Јелена на Инстаграму и додала:

- Тамо смо проводили летње распусте на базену, и сећам се те среће и радости када бих угледала баку како доноси пуну корпу крофни и кифлица за нас да поједемо за ужину. Па у тренутку смо их смазали и викали: "Бако, је л' има још? - додала је она, уз слику на којој видимо моменат из прошлости.

- Овај рингишпил још није изашао из моде на Калемегдану - написала је Јелена испод своје фотографије.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".