Међутим, не дешава се тако често да брак пропадне због чињенце да један од партнера ипак има другачије склоности и да је ипак наклоњен хомосексуалној вези.

Недавно је на ТикТоку једна жена поделила своју необичну ситуацију, када је желела да супругу оствари жељу да имају "забавнији" интимни живот уз још једну особу у спаваћој соби, ипак дошла до сазнања да она воли жене.

Међутим, Роуз супруг није подржао када му је рекла да је лезбијка и испричала је да је од тада постао јако безобразан и да је све рекао њеним родитељима као и заједничким пријатељима.

Тереза Роуз је супруга и мајка двоје деце, она често објављује видео записе о свом животу на ТикТоку под корисничким именом @Раисинг2Ацтивистс, где има више од 100.000 фанова, преноси Дејли Мејл.

Ту је и испричала да је, након што је организовала тројку за рођендан свог мужа, открила прави разлог због кога је увек била несрећна у браку.

Наиме, након тога је схватила да је лезбејка и то је подстакло да се разведе од мужа и започне везу са том истом женом, Жаки Метле, само три недеље касније.

- Када сам доживела интимну интеракцију са женом по први пут, физичка и емоционална повезаност била је јако интензивне, изјавила је Роуз.

Након што је била са женом, коначно је признала себи да је зато била тако несрећна у браку.

-Мој однос с мужем је емоционално био јако плитак и осећала сам се усамљено у поређењу са овим сада када сам у вези са женом.

Она је иначе одгојена у строгој католичкој породици и рекла је да су јој од малих ногу говорили да "сви гејеви иду у пакао".

Њени строги одгој присилио је да скрива своје осећаје према женама, све док више није могла да их пориче.

Нажалост, њен супруг је није подржао у томе када му је испричала што је она заиста.

Многи њени најмилији нису добро прихватили ту вест, што је њу довело до јако депресивног стања у којем је чак и размишљала о самоубиству.

Међутим, тада се кренула да се дружи са Жаки, за коју Роуз каже да јој је спасила живот.

Заједно су већ више од годину дана, а од тада су се преселиле из Калифорније у Орегон како би заједно одгајали њене синове - који имају шест и осам година.

Роуз више не разговара ни с једним од својих родитеља и тврди да је сада атеиста.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".