Милица је шокирала све када је признала да ју је бивши дечко претукао крвнички, због чега је морала да реагује и полиција, као и суд. 

Она се данас издигла изнад свега ружног што ју је задесило и наставила да се бори за себе и свог сина. Бивша кошаркашица сада има свој бренд и малу произдводњу која јој помаже да издржава своју породицу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

- Оно што ми се издешавало је мала маца наспрам оно што чувам у себи. Има доста тога и све се нешто суздржавам да о томе говорим. Када будем испричала шта ми се дешавало у репрезентацији људима ће бити све јасно. Ја стало причам о тој репрезентацији, јер ме то највише боли и тишти. Ја сам доста ћутала, али време је да проговорим - рекла је Милица.

- Ја сам особа која не живи у лажима, хоћу да кажем онако како јесте, али све буквално све од почетка до краја ћу открити у својој књизи која ће направити велики бум - закључује Милица.

Фото: AmiG Show

 

Подсетимо, кошаркашица је често на мети напада јер на друштвеним мрежама објављује своје провокативне фотографије. Док једни заступају тезу да у томе нема ничег лошег, други су је јавно осуђивали.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".