Она се сада се први пут јавно појавила након операције и рекације су одличне.

- Реакције су феноменалне, први резултати су видљиви, а мислим да ће крајњи резултат бити за неколико месеци, да ћемо се сви шокирати. Још увек нисам свесна. Периодично подносим опоравак, како када, некада сам супер, некада сам психолошки у свом лудилу. Супер се опорављам, мало спорије, али успешно - истиче Крстиња за "Блиц" која открива да ли је била уплашена.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/krstinja_official

 

- Искрена да будем, у старту нисам била свесна колико је то заправо један озбиљан захват и нисам била у страху све до момента док нисам ушла у салу. Тада сам схватила да је то то, биле су сузе, мешана осећања и страх од евентуалних компликација, да ли ће болети када се пробудим. На све то имала сам минималне болове, више сам осећала да фали пола мене, када ми је доктор рекао да скинемо чаршаф да видиш шта сам заправо урадила, била сам шокирана, тај осећај је више био чудан него што је болело.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Звезда Гранда истиче да јој је Поповић понудио још неколико естетских корекција, ако за то буде било потребе.

- Чули смо се, захваљујем му се пуно који му је омогућио све, као и евентуалне корекције ако буде потребе након овога. Имам његову пуну подршку и јако сам срећна због тога, јако је лепо имати подршку од великих људи, нарочито када ти је неопходна.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".