Мира је без длаке на језику говорила о својим хитовима, разлозима због којих избегава јавни живот, будућим плановима, али се дотакла и периода када јој је у животу било најтеже.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Не умем да се фолирам, искрена сам и то ме је у животу много коштало - почиње певачица, и додаје:

- Током целе каријере имала сам озбиљне ломове. Мене је снашла та ужасна болештина и о томе не волим да причам... Тешко ми је и само када се сетим тог периода када сам имала четири операције на онкологији, када ми је живот висио о концу, с питањем да ли ћу икада моћи да певам, па све те медијске паузе које су ишле уз то... Најгоре ми је било што су многи из мог окружења, неки медији, па чак и пријатељи и колеге мислили ма нема ништа од ње, доста је и певала - истакла је она.

Шкорићева наводи да предаја у овим ситуацијама никада није била опција упркос томе што је западала у изузетно тешка стања.

- Имала сам тешке борбе, терапије, периоде изолације, а то су страшни ломови. Снагу сам нашла у чињеници да никада нисам прихватила болест. Никада нисам поклекла, када је било тешко па и најтеже, ја сам се дизала и ишла напред. Медијске паузе су ме много коштале, а сви ти назовипријатељи око мене су се радовали - рекла је Мира у емисији „Милизам“.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Мира се присетила и својих почетака, па признала да није хтела да сними један од својих највећих хитова „Зашто носиш прстен мој“.

- Било је то 1991. године када су албум радили Марина, Фута и Злаја. Нисам хтела да снимим песму „Зашто носиш прстен мој“, чупала сам косу са главе. Марина ме је уценила и рекла да ако је не снимим нећу добити ниједну песму - каже певачица.

Појавом нових трендова и младих колега, Шкорићева је нагласила и која јој се млађа колегиница највише допада.

- Сања Вучић ми се допада, пева врло озбиљно све жанрове од попа, преко народне до изворне музике. Допада ми се њена енергија. Уколико се определи за соло каријеру, за њу нема зиме. Јако верујем у њу јер има неку посебност - похвалила је Мира Вучићеву.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".