- Овде се више не зна ко пије ко плаћа, јер певају и они који знају и они који не знају. Сад је оно ако хоћеш да постанеш познат, почни да певаш... Много је узнапредовало све, не мораш ни да знаш да певаш, довољно је да уђеш у студио и да нешто испричаш, они то на компјутеру исцртају, одраде и ти певаш... - каже Ивана и открива како реагује на такве певачице.

- Мајко моја мила ко све пева... Имаш људе који су певачи, а имаш људе који су шоумени. Немам ништа против када неко прави шоу и када је рођен за сцену, али када видим ове као добра сам риба, сад ћу да будем певачица, а она стоји на бини као мртво пувало, то не подржавам - изјавила је она.

Ивана истиче да многе певачице сумњивог морала постају певачице како би биле популарније и себи подигле цену.

- Кад хоћеш да се прогураш и испливаш мало на површину одмах почнеш да певаш. Не именујем никога, али то сви знају, када проститутка хоће себи да подигне цену она почне да пева. Сними хит, има јаку везу, одведу је у студио и она постане позната певачица - тврди Ивана.

Доживела је и једну непријатну ситуацију на наступу која јој се догодила баш на почетку каријере.

- Баш кад сам почињала, ја сам тада имала 15 година, радила сам у једном кафићи и сећам се викенд пре мене је певала певачица која се пела на сто, која је подизала сукњу, подизала ноге и ја следећи викенд дођем где су и мене сви схватили тако. Имала сам непријатну ситуацију где ми је матора дртина пришла да ми наручи песму и ухватио ме за струк, ја сам мислила да хоће да наручи песму и он са струка рука на задњицу, где сам ја ту лакат у стомак, нисам ти ја проститутка нити певаљка да ме пипаш. Нико тебе не пита ни ко си, ни шта си кад дође у кафану, ни да ли си певачица, ни да ли си проститутка, људи себи много дају за право - објаснила је певачица за "Гранд неwс".

(Гранд неwс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".