Познати певач недавно је пазарио вилу од пола милиона евра, у коју су се супружници уселили два дана после венчања.

Све што је годинама штедео од наступа и остављао са стране Радановић је уложио у ову некретнину, а са Јеленом се договорио да романтично путовање оставе за неки други пут.

- Јелени и Слоби тренутно путовање није приоритет, важније им је било да се скуће. Он је годинама скупљао паре и маштао да купи кућу по својој мери. Сада је то коначно и остварио, а и задњи динар је дао да све унутра опреми тип-топ - прича добро обавештени извор и додаје да је Слобина нова кућа, иако споља не делује посебно, заправо веома луксузна.

- Има чак 809 квадрата! Има огроман дневни боравак, четири спаваће собе, два купатила и двориште са великим базеном. У склопу куће је и мања теретана, што је Слобу посебно одушевило. Испред виле су и две гараже.

Ипак, супружници нису одустали од заједничког путовања, само су га одложили.

- После две-три тезге, чим заради нешто новца, Слоба ће Јелену одвести на море. Нису још одлучили где ће ићи, али биће то сигурно нека егзотична дестинација. Сада тренутно уживају у новој кући и ништа друго им није важно - прича извор за "Информер".

Слоба има познате комшије

Младенци су се настанили Вишњичкој бањи, а комшије су откриле да су Слоба и Јелена у уторак стигли са Златара, где су се 14. фебруара венчали.

- Видели смо Јелену и Слобу и пожелели смо им све најбоље у браку. Баш су слатки заједно и он је диван према њеним синовима. Јелена се паркирала испред куће, а Слоба је свој ауто оставио у гаражи. Добар је ово комшилук, у близини живи и Мирослав Илић - открио је један Слобин комшија.