Наиме, певачица се јавно путем својих друштвених мрежа пожалила на  Сању јер је њен одговор на водитељкино шкакљво питање у емисији коју води, исечен, где су гледаоци остали ускраћени за другу страну приче.

- Мени је жао што сам на тај начин доспела у жижу јавности јер ми то није била намера. То њено постављено питање, трик новинарско питање, где је она исекла мој одговор да би мене представила глупом или девојком лаког морала, као и моје колегинице, је мене увредило. Она је то наменски урадила уз образложење да није могла да спакује мој одговор од 10 секунди у емисију од 70 минута. Онда је требало да исече и своје питање ако је већ тако - каже Живковићева.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Објавом на свом Инстаграм профилу Катарина није имала намеру било кога да увреди већ да стане у одбрану своје бранше, коју често многи негативно коментаришу.

- Па време је! Време је да ствари назовемо правим именом, а завршити емисију реченицом: ''Хвала вам што сте се трудиле да не будете глупље него што заиста јесте'' је ван сваке памети- прича Катарина.

Након што је Катарина ствари истерала на видело, много жена, не само из њене бранше већ и свих других, јавно јој је упутило подршку.

Фото: АТА имагес

 

- Наравно да сам и очекивала и заслужила подршку буквално свих жена. Жене нису глупе, као што кажу стереотипи, и не треба да фактуришу своју глупост како би извукле од мушкарца новац или неку другу материјалну или емотивну косрист - каже Катарина и додаје да жене међусобно морају да се подржавају.


- Жене треба да се бодре, да им се даје ветар у леђа, да буду боље и јаче а не да се понижавају. Где год да гостујем увек се водитељи односе према нама са уважавањем, али што се поменуте емисије тиче, мени више тамо није место - испричала је она.

(Grand news)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".