Снежанин супруг Ђорђе Пантић, некадашњи голман Партизана, и њихова ћерка, са остатком најближе фамилије стајали су уз ковчег, а како је ко од оних који су на сахрану пристизали долазио да изјави саучешће, тако би се из капеле у којој је био сандук зачуо јецај.

И не чуди, Снежана је била омиљена свима који су је познавали, а њен прерани одлазак шокирао је многе.

Фото: М. Стојановић

 

 

Зато је на последњи опроштај од чувене каратисткиње дошло више десетина људи чак и 45 минута пре него што је сахрана почела, а међу њима су тада били и људи из ФК Партизан, попут спортског директора Ивице Илиева, али и неке јавне личности, као што је глумац и водитељ, Милан Калинић...

Сахрана Снежане Пантић биће обављена у 15.15 часова на Бежанијском гробљу у Београду.

Фото: М. Стојановић

 

 

Снећана Пантић - биографија

До удаје за тадашњег голмана Партизана Ђорђа Пантића, ова Зрењанинка се прославила под девојачким презименом: као Снежана Перић харала је светским каратеом.

Заправо, постала је 2002. у Мадриду најмлађа светска шампионка у каратеу. Имала је непуне 24 године када је дошла до злата у апсолутној категорији.

Рођена 18. јуна 1978, у богатој каријери је постала и првакиња Европе (2006), а до повлачења је у своју спортску ризницу донела више од 30 титула и преко 100 медаља.

По завршетку каријере остала је верна спорту у ком се прославила и који је у Србији прославила, па је позвана од стране Светске карате федерације да постане члан њене спортске комисије.

Са Ђорђем Пантићем у брачне воде је упловила 2006. године, а њих двоје су добили ћерку Мању.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".