Многи не знају да је водитељка Сузана Манчић у њему требало да тумачи улогу Николићеве, то јест Флојдове, девојке Сенке. Будући да је Манчићева одбила понуђену улогу, прилику је искористила Маја Лалевић.

Сузана је открила да је то, у оно време, било превише за њу и да је стога неколико дана пре снимања вратила сценарио.

Фото: В. Данилов

 

- Ништа, вратим ја сценарио. Кажем: "Ово не могу. То је сувише за мене". Да сам кренула тим путем, сад бих била глумица са можда снимљених 40-50 филмова - испричала је најпознатија Лото девојка.

Она је објаснила и због чега се није појавила поред легендарног Драгана Николића.

- Сцена у којој је требало да се појавим одиграла се у јавном тоалету, где ми Гага прилази и заказује састанак. У то време била сам у вези с једним професором на Академији драмских уметности који ми је рекао: Е, па фино! Људи ће те се сећати по томе што си глумачку каријеру почела у тоалету - рекла је Сузана и испричала шта се даље дешавало.

- Пољуљао је моје самопоуздање, јер сам била врло млада и, наравно, одбила сам улогу, што никад нисам прежалила. Улогу је уместо мене одиграла Маја, а филм је био велики хит и након тога више никад нисам дозволила да мушкарци одлучују о мојој судбини - рекла је Сузана Манчић, која после ове ситуације заиста није остварила глумачку каријеру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".