Своју је каријеру започела на Ред телевизији, а онда је прешла на телевизију Арена Спорт.

Фото: Инстаграм принтскрин/ saskaveselinov

 

- Волим да истражујем и када ми се створи зона комфора тада често променим смер. Сигурна сам да се касније нећу кајати због пропуштених прилика - каже Сашка, а на питање да ли је тешко бити жена у свету спорта одговара:

- Имам добру екипу на послу. Знају они добро да се без нас жена не моżе.

Током драме коју је Новак Ђоковић преживео у Мелбурну, Сашка је са његовом породицом чекала исход проблема.

- И пре него сто сам упозала садашњег дечка и његову породицу, у мојој кући је Новак био члан породице. Његова борба на тениском терену се није пропуштала. Упорност, воља и жеља да постане број један је многе од нас инспирисала да истрајемо у ономе што радимо, у спорту, школи, у читавом животу. Новак је био нас узор током одрастања - каже Сашка која је упознала светског броја један и његову супругу Јелену.

- Упознала сам целу Ђолетову породицу. Код нас двоје све иде брзим током, па смо и упознавање чланова породице већ на самом почетку одрадили. Новак и Јелена нису често у Србији, али успевамо да се уклопимо и дружимо. Увек се радујем сусрету са њима и њиховом децом – истакла је Сашка.Иако се у медијима писало да има лош однос са Јеленом, те да она њу прати на друштвеним мрежама док Ђоковићева њу не, Сашка тврди:

- Јелена и ја смо у добрим односима.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

За будуће свекрву и свекра има само речи хвале.

- Дијана и Срђан су озбиљни цареви. Они баш имају младалачку енергију. Са Дијаном се може причати о свему, а са Срђаном се игра билијар. Али да се унапред зна, он побеђује - кроз осмех каже Веселинова И истиче да јој не смета епитет "Ђоковићева снајка"

- Имам своје име и презиме, као и занимање. Немам времена да размишљамо томе како ме неко зове и шта мисли о мени - рекла је она.

Сашка не крије да су протекла дешавања ојачала њену везу са Ђолетом.

- Ђоле и ја доста времена проводимо заједно и разне ситуације су нам помогле да се боље упознамо. Највећа смо подршка једно другому свему. Имам осећај да се познајемо цео живот, па ће све што се буде дешавало у наредном периоду бити део судбине у коју верујемо.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".