У ствари, постоје 4 срећна хороскопска знака који ће ове године имати најневероватнији Дан заљубљених.

Са Марсом и Венером, планетама космичке привлачности астрологије, које ће се овог Валентинова ускладити, биће обасуте преко потребним појачањем романтике.

Када се ове две планете споје, хемија ће бити ван контроле, са Марсом који ће вам дати лептириће у стомаку, а Венера ће додати флерт и харизму у мешавину.

4 срећна хороскопска знака ће ове године имати време свог живота и заиста ће бити благословени са пуно љубави, романтике и узбуђења у својим животима.

Фото: Депозитфото

 

 

Водолија

Иако нисте најромантичнија и најсензуалнија особа, присуство Венере учиниће да се осећате екстра романтично и ох, тако секси. Нећете моћи да склоните руке са свог партнера и желећете да подивљате с њим. Ваш партнер ће бити изненађен вашом секси личношћу, али ће вам ипак узвратити.

Енергија ће бити савршена да проведете неко секси и романтично време једно са другим. Ако сте слободни, неће вам бити тешко да пронађете прави израз за себе, јер ће Марс и Венера заједно повећати ваш шарм као никада раније.

Вага

Одувек сте били гламурозни знак који воли да фарба град у црвено, али ове године Венера вам говори да се сместите са својим партнером код куће и да се лепо, тихо и романтично проведете једно са другим.

Мажење на каучу, чаша старог вина и гледање неких од најромантичнијих филмова икада снимљених је оно што ће ваш Дан заљубљених ове године учинити тако невероватним! Оно што ће вас зближити са партнером и што ће вам бити драго је што сте изабрали да останете и проведете неко квалитетно време заједно код куће, уместо да идете у клуб или ресторан који врви људима.

 

Фото: Депозитфото

 

 

Лав

Ви и ваш партнер већ дуго радите напорно и заслужујете одмор и опуштање. А то је управо оно што ће вам дати Марс и Венера. Идите на масажу парова овог Дана заљубљених и пружите себи одмор који заиста заслужујете.

Ово ће вам помоћи да не само да проведете неко квалитетно време једно са другим, већ ће вам и спа састанак помоћи да се повежете и истовремено унесете мало сензуалности у вашу везу.

Ако одлазак на масажу није ваш омиљени ужитак, онда можете остати код куће и угађати једно другом. Звучи као апсолутно блаженство, зар не?

Шкорпија

Шкорпије, ово је најбоље време да разјасните сваку врсту забуне која вас и вашег партнера мучи већ дуже време. Када обоје објавите све ствари које су утицале на вашу везу у последње време, интимност ће бити на врхунцу свих времена. Разумевање и компромис ће вам помоћи да изградите јачи однос једни са другима.

Ако сте слободни, ваше вештине флертовања ће бити невероватне током овог времена. А ако вам се неко издалека прећутно свиђа, ово је вероватно најбољи тренутак да му откријете своја осећања. Постоји велика шанса да и они деле ваша осећања.

Дан заљубљених 2022. ће бити преломни тренутак, то је сигурно! Ова 4 срећна хороскопска знака ће без сумње имати невероватан дан, али и остали знаци.

Фото: Депозитфото

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".