Међутим, у једном тренутку дошло је до потпуног пуцања одреда, а многи су коментарисали да је за то крива Рељина девојка, Николија Јовановић. 

Фото: АТА имагес

 

 

Иако су они тврдили да то није истина, до обнове групе никада није дошло! Како су говорили у јавности, одлучили су да свако крене својим путем и својом каријером, што се Рељи вишеструко исплатило, јер је данас један од најуспешнијих младих певача. 

- Свестан сам да људи константно траже поновно окупљање "Елитних одреда". Читам објаве, засад само толико. Остаћу мистериозан. Рељин и мој однос је скроз океј. Ништа није крива Николија. Она никад није била крива - истакао је Матовић за "ИЂТВ".

Фото: Јутјуб принтскрин/ИЂВидеос.ТВ

 

 

Међутим, Влада се потпуно повукао из медија и јавности, живи мирним животом, наступа када то жели, а многе девојке су и даље остале луде за њим. Женски срцеломац данас изгледа идентично као пре неколико година када се заправо и повукао из јавности, но, једна ствар се никада није променила. 

Фото: Инстаграм принтскрин/владаматовиц__

 

 

Матовић и није толико активан на друштвеним мрежама, па публика није у стању да прати сваки његов покрет, али оно што је дефинитивно остало исто јесте чињеница да девојке и даље желе да носе његово дете. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".