Брена је једном приликом на свом Инстаграм профилу поделила фотографију из бекстејџа, уочи концерта, са својом сестром Факетом и њеним супругом Зораном.
Иначе, многи су коментарисали како Брена и њена старија сестра невероватно личе. Њих две имају готово идентичан осмех, међутим, када је реч о стилу облачења, може се рећи да се ту јако разлику.

Наиме, док Факета има сведенији стил, Брена, с обзиром на то да је јавна личност, има посебне одевне комаде који носи.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Факета данас има две ћерке, а она и њен супруг Зоран већ две деценије живе у Канади.

Лепа Брена често истиче како је изузетно везана за сестру Факету и брата Фарука. Певачица се са сестром одлично слаже, а недавно су се појавиле тврдње да ће, по свој прилици, започети и заједнички бизнис.

- Брена и њена сестра су прави тим. Њих две се одлично слажу, а Факета је певачица велика подршка. Сада су решиле и да направе заједничку сарадњу на обострано задовољство. Брена има намеру да уложи велику своту новца, милиони су у питању, а како не би погрешиле ангажовале су стручњака да им помогне у одлуци. Канада је земља у којој може одлично да се заради, а с обзиром на то да Факета са породицом последње две деценије живи тамо и има папире биће лакше да се њихов пословни план реализује - рекао је извор за "Курир" и додао да је Брена Канадом одушевљена.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Брени се Канада свиђа зато што је уређена земља. Она има искуства када су некретнине, музика и угоститељство у питању и зато им је тешко да се одлуче којој делатности да се посвете. Када буду реализовале пословни план, више ће бити код ње него у Србији. Факета је изузетно способна жена и на овај пословно-приватни изазов са сестром је одмах пристала - тврдио је поменути извор добро упућен у породичне односе фамилије Живојиновић.

Фото: В. Данилов

 

- Откако знам за себе, наша мајка је лепо певала севдалинке. Факета је међутим почела да пева пре мене, потом је то учинио мој брат Фарук, а затим и ја под утицајем професорке музичког васпитања Радмиле Ћоровић. Била сам хиперактивно дете, па су ме родитељи исто као и брата и сестру усмеравали на спортске активности, а ми смо у ствари највише уживале певајући у хору. Одрасле смо слушајући музику са фестивала попут Илиџе, Опатијског фестивала, Београдског пролећа - изјавила је Брена једном приликом за "Стори".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".