Разлог који се наводи, да је до окршаја дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге, Петра, пожалила оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма које упућују на набацивање, још увек није потврђен.

Фото: Н.Скендерија, Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

Наводно је Ниша Петри писао да је порасла, како је лепа и питао ју је да се виде. Знајући га као пријатеља њеног оца, била је у шоку. Одмах је све рекла тати и показала му поруке.

Сада се након свега што се десило огласила и Снежана Ана Дивац. Супруга Владе Дивца је на друштвеној мрежи Твитер и написала:

Фото: Твитер принтскрин/Ана Дивац

 

- Не желим ја да пишем о томе. Али једно од горих искустава у животу, а није баш да ме живот штедео од грозних искустава. Манијак класични и по потврди стручних лица.

Наиме, славни кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана имају троје деце - синове Матију и Луку и ћерку Петру, коју су усвојили када је била шестомесечна беба.

Усвојена ћерка славног кошаркаша, Петра Дивац живи на релацији Србија-Америка и пре неколико година отворила је свој лични блог, где пише о себи, члановима породице, школовању и разним сличним темама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".