Наиме, певачици су проблеми кренули када је осетила јаке болове у стомаку, интервенција је урађена у Београду, међутим помака није било. 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Јако лоше сам се осећала. Оно што сам временом научила је да слушам сигнале које ми организам шаље. Оперисала сам се овде, али ми није било боље. Моја ћерка живи у Бечу и тамо је нашла сјајног доктора који ме је примио. У старту су лоше прогнозе биле. Извађено ми је пет тумора, рађена ми је бешика, па сада носим стому. Добро сам сад, држим се, не дам се. Ретко где излазим, чувам се од свих ових болести. Пијем свако јутро аронију и неке смесе које сам направила. Стављам 200 грама сувих шљива и по сто орах, бадем, све што имам од коштуњавог воћа и прелијем то медом- рекла је Нада као рецепт за бољи и здравији живот.

Подсетимо, Нада је 1999. године оперисала први карцином материце, а након тога уследила је још једна операција.

- Ако је требало да нешто платим у овоземаљском животу, надам се да је сад све измирено. Имала сам и клиничку смрт, да је тако назовем. Знам да ћу отићи у рај, видела сам то. Оно што сам за све ово време научила је да време не смемо да бацамо нити да се нервирамо око небитних ствари, већ да живимо пуном плућима – рекла је Нада коју су јако потресле смрти драгих колега, међу којима су били Мерима Његомир, Маринко Роквић и други. 

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".