Живи на релацији Србија-Америка, често путује, а пре пар година је отворила свој лични блог у којем пише о путовањим, о себи, члановима породице, о томе да је усвојена, школовању, као и о томе како види свет из своје перспективе.


"Људи ме често питају како је то имати две маме и две тате. Немам по два родитеља, имам само моју маму и мог тату. Људе који су ме одгајили и учинили да постанем независна, интелигентна и јака девојка. Затим, имам и биолошку мајку, жену која ме је родила и којој ћу бити вечно захвална за то што сам данас окружена правим људима. Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу и нисам у контакту са њима. Волела бих да их упознам једног дана, али ми се не жури. Често ми кроз главу пролазе питања да ли личим на некога од њих двоје и имам ли неке њихове особине," писала је својевремено Петра.



Петра је данас у вези са Михајлом Веруовићем, а судећи по порукама које му јавно упућује на друштвеним мрежама - љубав цвета за Петру и Михајла.

 

Пар је годину дана у вези.

Иначе, Петра је 2017. године доживела саобраћајну несрећу у центру Београда, када је на мотоцикл, на којем су били она и њен тадашњи дечко Лука Живковић (23), налетео аутомобил " опел", који се није зауставио на знак стоп.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".