Саша и Сузана годинама су у складном браку и имају заједничку ћерку Александру, док певачица са претходним партнером има сина Данијела, о ком Поповић води рачуна као да је његов.

Фото: сарицс

 

Сузана је једном приликом испричала да Данијел, ког је родила са непуних 18 година, није имао нарочито срећно детињство, јер се његов биолошки отац није интересовао за њега.

- Када смо се његов отац и ја развели, имао је седам месеци, тако да он није ни знао шта се дешава. Никада му нисам говорила ништа против оца, сматрам да ће Бог свима нама да суди једног дана и да ће свако добити оно што је заслужио у животу. Имали смо ту срећу, или несрећу, да Данијелов отац уопште није питао за њега. Тек када је Данијел кренуо у основну школу, његов отац се сетио да назове и пита за здравље сина. Са друге стране, ни Данијел није питао за оца, једноставно није осетио потребу. Мој син и ја смо пријатељи, он зна да може увек да рачуна на мене и Салета - рекла је тада.

Тешка прича о Данијеловом детињству ипак је добила срећан крај, а Сузана каже да су њих двоје имали заиста много среће што су упознали Сашу и што је он Данијела прихватио са толико љубави.

- Реч очух звучи заиста језиво, али у нашој породичној ситуацији је потпуно другачија атмосфера. Сале је небројено пута у друштву рекао за Данијела - „Као да је мој син, жао ми је што му ја нисам прави отац". Веома је поносан на њега и у студију раде заједно. Ако мушкарац нечим може да вас „купи” у животу, онда је то када прихвати ваше дете из првог брака. То је боље него да сам добила седмицу на лотоу. Он уопште не раздваја Александру и Данијела. Обоје су наша деца - рекла је она и истакла да су осећања обостране и да Данијел Сашу воли са подједнаком љубављу.

Фото: Петар Милошевић

 

Данијел, како је певачица раније навела, не жели да чује ни реч о свом оцу.

- Данијел не жели да причам о његовом правом оцу, није заслужио да га помињем. Данијел је одрастао са Сашом и са мном и његов прави отац је Сале. Све што је научио научио је од њега. Он ради код нас у "Гранду", у режији, као тон-мајстор, и одлично се снашао. Мени срце расте сваки дан када чујем да га људи хвале, направили смо од њега дивног човека и верујем да ће једног дана бити диван супруг – изјавила је Сузана пре неколико година за медије.

Сузана и Саша своју љубав су крунисали браком 1998. године, а неколико дана пре бомбардовања 1999. године родила је ћерку Александру, док је њен син Данијел већ тада живео са њима у кући на Бежанијској коси.

Тих година одлучила је да направи паузу у каријери и посвети се породици, јер није желела да њену децу одгајају дадиље.

Иако се Александра и Данијел готово никада не појављују у јавности, морали су да буду уз маму на промоцији њеног последњег албума, те је породица Поповић први пут након много година позирала пред објективима.

(Стил магазин)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".