Николија Јовановић се породила пре око седам месеци, а она и њен супруг Реља Поповић су тек сада открили име друге ћерке.

Фото: АТА имагес

 

- Постали смо мама и тата дивне девојчице. Много те волим и много си храбра – похвалио се тада поносни тата на Инстаграму, уз фотографију са невенчаном супругом и њеним стомаком.

Они се од тада нису оглашавали, те нису хтели ни да открију које име су одабрали за млађу ћерку, све до данас.

- Реља и ја чувамо приватан живот. Моја срећа је свакако велика, иако је не делим увек са медијима и фановима. Једноставно одвајам те две ствари. Када бисмо вратили време, не бисмо вам рекли ни име прве ћерке. Но, сада смо одлучили да децу потпуно сакријемо од јавности. Они су тако одлучили, али… Када се бавите јавним послом и имате пуно пријатеља, а мајка вам је једна фолк дива, просто је немогуће сакрити неке ствари, макар биле и најличније. После скоро седам месеци откривамо вам име девојчице. Зове се Хана - рекла је Николија.

Фото: Катарина Михајловић

 

Постоји више верзија о пореклу имена Хана, које је иначе веома популарно и једно је од најстаријих. Ако се у обзир узму хебрејски корени, значење би било “милостива”, “милост”, “у Божијој милости”. Они који тврде да је име арапског порекла кажу да значи “паметна”, „даровита“, “пуна знања”, “она која доноси срећу”, “весник радости”. У древној персијској култури Хана би била протумачена као “царица”, „владарка“ или “узвишена”. У сваком случају, вредна је дивљења.

Иначе, Реља и Николија су првој ћерки дали име Реа.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".