Иако се на снимцима, који из поменуте радње објављени на друштвеним мрежама, јасно види како је жени, која је на шалтеру купила сендвич и уредно га платила, испао новчаник, који је онда мушкарац који је наишао иза ње намерно шутнуо и однео, догађај је добио срећан крај.

Наиме, мушкарац је нешто касније новчаник однео у полицију и он је враћен власници са свим документима и новцем који је имала. Тако је човек који је јавно осуђиван, ипак, постао поштени налазач.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1830484370478673

 

- Жена из Башаида јесте пријавила крађу, али је после само десетак минута, дошао и човек који је пронашао и узео њен новчаник. Вратио га је са свим оним што је унутра било. Жени је враћен новчаник са свим документима и новцем и укупним садржајем, тако да је све испало у реду. Полиција нема разлога за било какав поступак или санкцију – потврђено је “Новостима” у Полицијској управи у Кикинди.

На снимцима се јасно види како се жена удаљила, а да није приметила ни чула да је на плочник нешто пало. Човек који је наишао иза ње је у ходу намерно шутно новчаник, узео га и однео. Снимак овог догађаја брзо се проширио интернетом и сви су га осуђивали. Међутим, касније је испало сасвим другачије.

Фото: Р.Ш.

 

 

- Жена око шездесетак година је купила сендвич, платила и отишла. Након пет до десет минута се вратила и рекла ми да јој нема новчаника. Тада сам позвала газду, а он је на снимку видео шта се догодило. Шалтер је висок и нисам могла да приметим новчаник на плочнику. У тренутку када је мушкарац наишао нисам била близу шалтера. Он није свратио на шалтер, а жена је отишла у полицију да пријави нестанак новчаника – испричала је за “Новости” Ивана Јовин, радница киоска брзе хране.

Радница мисли да жена којој је испао новчаник чак није из Кикинде. Од раније јој није позната.

Фото: Р.Ш.

 

 

- Она није наша редовна муштерија. Чак мислим да није из Кикинде. Није нам рекла шта је имала у новчанику. Није ни оставила контакт телефон. Само знамо да се зове Смиља Грујић – испричала је

У Полицијској управи нису желели да потврде име жене која је изгубила новчаник. Нису нам рекли ни име налазача новчаника. Сазнали смо само да има 66 година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".