Њихова деца су посебна, саосећајна, шармантна, а неки су рођени да буду лидери.

1. Жена Бик и мушкарац Рак

Знаком Бика влада Венера, па су жене рођене у овом знаку роматичне, практичне, али и одличне домаћице, ма којом професијом да се баве.

Оне имају све шансе да постану дивне мајке. Мушкарци Ракови су врло брижни, а многи астролози их сматрају најбољим очевима Зодијака. Спој жене Бика и мушкарца Рака је снажан и складан, јер су обоје врло осетљиви на међусобне потребе.

Фото: Профимедиа

 

Деца која се рађају у оваквим породицама су такође осетљива и саосећајна. Она су често врло привлачна, њихова унутрашња лепота огледа се у њиховом спољашњем изгледу. Још од првих дана родитељи им усађују породичне вредности,уче их емпатији и поштовању других.

Маме Бикови су такође прилично тврдоглаве. Оне су те који уче децу како да се заузму став, да се боре за себе, али истовремено буду поштени и пристојни.

2. Жена Лав и мушкарац Водолија

Спој елемната ватре и ваздуха посебан је и једниствен. Комбинација снажне, предузимљиве жене Лава и мудре и либералне мушке Водолије дају им способност за велике ствари, па и када је у питању васпитање и усмеравање птомака. Ови партнери се међусобно допуњују, подржавају и преносе на децу своје најбоље особине.

Фото: Профимедиа

 

Деца чија мама је хороскопска Лавица, а тата Водолија су друштвена и активна, лако проналазе заједнички језик са вршњацима, али се одлично сналазе и у друштву одраслих.

Они усвајају најбоље особине родитеља, што их чини изузетно харизматичним, њиховом шарму се не може одупрети, рођене су да буду звезде и у сваком друштву су омиљени.

3. Жена Девица и мушкарац Риба

Ова два знака су комбинација практичности и сањарења. Због тога њихова деца одрастају у породичној атмосфери која је нежна, ведра и искрена.

Деца мама Девица и тата Риба су обично веома паметна, љубазнаи поштована. Понекада су помало стидљиви, што им само додаје шарм. Такву децу називају и "стармалом" или "старим душама", они су мирни,послушни, разумни и мудри, што су особине које ће задржати и када одрасту.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".