Астрологија делује и на овом пољу, а ови знаковима се посебно не жури:

Фото: Профимедиа

 

 

Водолије

Водолије виде живот и љубав на потпуно другачији начин. Оне пре свега доста полажу на образовање, учење и усавршавање. Такође потпис њима заиста ништа не значи. Од партнера на првом месту траже пријатељство. Када се поређа све по њиховом “реду”: прво образовање, затим самосталност, па пријатељство јасно вам је зашто улазе у каснијим годинама у “брачне” воде. Ваге воле да воле и не воле да буду саме.

Ваге

Ваге воле да воле и не воле да буду саме. Воле да ту љубав осете са већим бројем партнера јер оне никада нису сигурне да ли је баш та особа права за њих. Много вагају, време пролази.. Знају да покажу љубав и да је приме на леп начин. Брак, односно потпис им је веома битан и сањају о лепом, културном и раскошном венчању.

Рибе

Рибе су сањари и уметници који живе вишу октаву живота. Воде их емоција и невероватна интуиција. Оне осећају душом. Имају доста патнера, у свакој озбиљној вези траже да осете душу партнера, а када и интуиција то потврди тада склапају брак. Али често на таквог партнера Рибе могу заиста дуго да чекају. За то време оне имају  паралелни живот у својој глави, машти. Оне сањају и чекају…

Јарац

Јарац је пре свега један трезвени, рационални и прагматични знак. Он највише улаже у себе и каријеру у високо образовање, али само оно које му доноси новац. Код њега је то транспарентно и то не крије. Јако му је битна стамбена самосталност. Тек када има све горе наведено Јарац креће у потрагу за брачним партнером.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".