- Мој ауто је био код куће целу ноћ и јутрос сам га упалила не обраћајући пажњу, само да бих се вратила и видела  блато - испричала је она док је покушавала да очистити сасушено блато са седишта.

- Једино логично објашњење је да је блатњави мушкарац синоћ спавао у мом је***ом ауту - каже она пред крај видеа.

Затим, 2. фебруала, Кокер је објавила нови видео и њени пратиоци сазнали су да је била у праву - у њезином пртљажнику био је  мушкарац.

@bethanycoker ~my car was home all night while we were out wheeling til 2am and I started it up this morning not paying attention, only to come back to get in it, and notice the MUD #wtf #mybuttiswet #foryou #fuckoff #fyp ♬ original sound - bethanycoker

- Овај тип је у мом пртљажнику од суботе, потпуно го - написала је у опису. Тренутно је уторак. Изгледа да  сам открила одакле  блато.

Кокер каже да се скривао у пртљажнику аутомобила и када је снимила први видео на којем чисти блатњаво предње седиште. Жена је мушкарца питала зашто је у њеном пртљажнику, на шта је он одговорио: "То је ритуал иницијације ".

Потом га је питала како је ушао у пртљажник, а мушкарац, који није идентификован, одговара: "Ја сам Папин син."

Полицајци су стигли на место догађаја и затекли аутомобил из чијег пртљажника вире мушкарчеве ноге. Чује се како га питају  може ли да обуче панталоне, и "да би то јако ценили".

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

- Рећи ћу вам, у целој својој каријери никад нисам наишао на тако нешто - рекао је један од полицајаца на крају видеа.

Кокер је касније објавила и коментаре на бројна питања испод видеа

- Мушкарац је тренутно је на психијатријском одељењу - написала је она.

- Изгледа да је био на листи несталих особа... А ја сам га нашла. Не бих могла ово да измислим ни да хоћу - написала је у одговору на један од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".