Милица се сада похвалила пратиоцима на друштвеним мрежама шта је за њу учинио изабраник Марко.


Двострука олимпијска шампионка у теквондоу Милица Мандић пре неколико месеци заветовала се на вечну љубав свом изабранику Марку Ђуричићу, са којим се упознала на једном од тренинга у свом матичном клубу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ alenhadrovic_

 

Иако у тим тренуцима није ни могла да помишља да ће њих двоје ступити у љубавни однос, успешни спортиста јој се чинио веома непосредно, амбициозно и искрено, те су у почеку били познаници.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mandic_milica

 

- Марко је дошао у теквондо клуб због мене. Он тренира тај спорт од 2008, када нисам ни знала шта је теквондо. Увек прича како је дошао и видео мене и то му је био шок, јер сам ја баш тада освојила медаљу у Лондону. Ту нас је мој тренер Гале упознао - присетила се шампионка и додала:

- За мене је он био дечко који је фин и културан и леп, али нисам размишљала о њему као о некоме у кога бих могла да се заљубим. То је просто био период кад ми је све било ново, нисам знала шта хоћу, јер сам одједном од анонимуса постала популарна. Тако да нисам обраћала пажњу на тај сегмент свог живота.

Милица неретко истиче како јој је Марко све ове године био неизмерна подршка, поред породице, а њихова љубав је сваким даном била све јача.

Након друге златне медаље на Олимпијским играма одлучила је да заврши професионалну - такмичарку каријеру, јер је ред дошао да се посвети породичним вредностима, а ускоро планира и да постане мајка.

Њен супруг одушевио ју је дивним гестом, те је истетовирао њен лик у боји, а на њему се види и златна медаља.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mandic_milica

 

Ову дирљиву фотографију поделила је са пратиоцима путем друштевних мрежа, а позитивни коментари су се само низали.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".