Један од најпопуларнијих парова са глумачке сцене Петар Бенчина и Тамара Драгичевић веома ретко у медијима говоре о својој љубави и браку, иако су годинама заједно, а током заједнице добили су и двоје наследника.

Драмска уметница је током једној медијског иступања признала како је схватила да јој се допада Петар, иако су се у почетку само дружили.

- Петар ми није био симпатија, док нисам схватила да сам ја њему симпатија. Било га је одједном "много". Ми са класе смо ишли негде и онда је стално са нама он ишао. Седео је поред мене, а када сам освестила да му свиђам, схватила сам да није ни он лош (смех). Десила нам се једна занимљива ситуација након једног кастинга. Завршили смо кастинг и кренули смо ка кућама заједно, било је лето и 40 степени - рекла је Тамара и наставила:

Фото: Н. Фифић

 

- Шетали смо, па смо сели на пиће, а ја све време размишљам зашто шетамо толико. Заиста није било никакво мување. Код Бранковог моста смо се растали и већ ми је било непријатно што сам толико шетала. Само сам се мами поверила, а нисам ни знала да ми се свиђа. Ја сам се тад њему свидела - истакла је глумица.

Недавно су обоје истакли како прижељкују да се у будућности појаве у истом кадру на великом плату, јер су до сада обоје били дао филмских пројеката, али нису имали заједничке сцене.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaradragicevic

 

У остварењу "Тома" обоје су одушевили публику, а ускоро крећу са снимањем нових пројеката.

(Информер)