Ксенија је причала о томе колико је ко заправо богат и колико су скупи аутомобили и станови заправо велика фарса.

- Овде су људи јако искомплексирани, јако је битно ко коју марку носи, који ауто вози, а сви изнајмљују једни од других и све је лажно - била је јасна Ксенија.

 

 

Пајчинова је била без длаке на језику, те је на основу тог адута добила и велики број обожаватеља.

Јасно се види да је Ксенија већ тада била незадовољна системом у којем живимо. А да ли је већ тада мега популарна певачица била незадовољна и својом везом са манекеном Филипом Каписодом, сумњу је покренуло и једно давно заборављено Ксенијино гостовање, када се у студију појавила сва у модрицама.

Подсетимо, Ксенија је Филипа упознала у ријалитију "Велики брат", а романсу су наставили и након завршетка сезоне.

Међутим, и тада се спекулисало да млади Црногорац има велики проблем са љубоморним испадима, због чега је Ксенију уходио на наступима, јер није могао да се носи са њеном лепотом и тиме што мушкарци просто уздишу за њом.

У уторак, 16. марта 2010. године, пре 10 година, Ксенију је у њеном стану на Вождовцу усмртио Филип, који је након тога себи одузео живот. Њихова тела пронађена су са прострелним ранама од ватреног оружја.

Према изворима блиским истрази, откривено је да је Ксенијино тело било у ходнику, а Филипово у соби, док је поред њега био пиштољ. Певачица је имала улазну и излазну рану на глави, док је манекен имао само излазну рану на темену, што је указало на то да је Филип убио Ксенију, а онда пуцао себи у уста. Спекулисало се о томе да су се њих двоје свађали данима пред ову трагедију, а да је након кобног сукоба Ксенија је обукла јакну и кренула из стана, али ју је Филип убио на вратима.

У прилог причама да је однос двоје љубавника ишао од љубави до мржње која је, нажалост, превладавала, говоре и сведочења Ксенијиних комшија у њеној згради у Никшићкој улици на Вождовцу.

Фото: Немања Костић

 

 

- У уторак око 17 часова комшија који живи преко пута чуо је вриску и цику из Ксенијиног стана, а нешто касније Ксенијин пас Милисав почео је необично да лаје. Он је то куче добро познавао јер га је чувао увек када су оне одлазиле на одмор и знао је како пас реагује у различитим ситуацијама. Позвонио је на врата, али му нико није отварао, а пас је и даље лајао. Човек није хтео да се меша у приватне ствари комшија, па се повукао. Ипак, позвао је Ксенијину мајку Љубицу, која је одмах дошла. Када је ушла, видела је Ксенијино и Филипово беживотно тело у локви крви - испричала је раније за медије комшиница која је желела да остане анонимна.