Заправо цео фебруар је у знаку љубави, али управо на данашњи дан Нептун је под углом од 22 степена у Рибама, што је јединствен случај у последњих 200 година.

Енергија која се данас отвора трајаће све до 22.2.2022. године. Управо комбинација "222" која се понавља и коју још зову анђеоским бројем говори да на смо управо ту где нам је суђено да будемо, а верује се да овај број доноси саосећање, разумевање и прихватање с другима и такође нам омогућава да прођемо кроз тешка времена.

Овај датум означава нови почетак за оне који желе да напредују даље и да нађу смисао живота. Такође, три двојке нам доносе и искренији однос са партнером како бисмо превазишли све проблеме, помирићемо се с прошлошћу и коначно ћемо моћи да кренемо напред у животу, а ево шта овај анђеоски број доноси сваком знаку Зодијака.

Фото: Депозитфото

 

 

Ован

Размислите о томе шта носите са собом као терет, а не делите ни са ким, па ни са партнером. Било да је у питању кајање или осећај кривице, жаљење за нечим, то стоји између вас двоје јер прикривате нешто што се раније десило. Било би добро да будете отворенији с партнером како вас прошлост више не би контролисала.

Бик

Сви стално нешто прижељкујемо и мислимо како би могло да буде. Временом се деси и да остваримо своје љубавне снове. Овај датум је добар тренутак да промислите о томе шта сте некад прижељкивали у љибави, а шта данас желите.Тако ћете јасније увидети садашњу везу у којој сте или везу о којој маштате, али онакву каква јесте, а не да је и даље гледате из угла који сте прерасли.

Близанци

За вас овај датум и наредни период ставља фокус на истину, било да је у вези са вама или са вашим партнером. Понекад се чини да не можете да заиста будете оно што јесте у вези, обично зато што још увек учите да прихватате сваки аспект себе. 

Сви имамо различите стране и различите склоности, али могућност да покажемо своје право ја ће нам омогућити да створимо простор за истину у вези, да се у искреном светлу покажемо и ми и партнер.

Рак

Размислите како сте се све жртвовали за друге током година, посебно када је у питању одржавање мира у вашој вези. Данашњи датум је за вас пут да живите живот под потпуно другачијим условима. Док је компромис кључан у односима, угњетавање себе није.

Никада не би требало да прихватимо нешто што није у складу са нама самима. Искористите ову енергију да прихватите истинску љубав и запамтите да све што вас удаљава од вас самих никада неће бити добро за вас.

Фото: Депозитфото

 

 

Лав

Енергија која се отвара данас могла би да вам донесе велике промене, посебно у погледу посвећености и дугорочних веза. Понекад се чини да посвећеност значи да се одрекнемо своје слободе, али заправо најслободнији постајемо у најбољим везама. Размислите о томе како је ваша посвећеност доведена у питање, али и како се ви односите према партнеру - баш то може да буде шанса за ваш дубљи однос.

Девица

Реалност ће вас можда тешко погодити током овог енергетског периода јер ћете коначно моћи да видите како сте спутали сами себе да будете срећни у љубави. То се дешава због ваших очекивања о љубави и о партнеру. Није да циљате превисоко, већ се вероватно фокусирате на ствари које вам заиста нису важне и на испуњавање ваших потреба. Пробајте да се задубите и тражите љубав тамо где је не бисте очекивали јер баш тамо се обично крије она права.

Вага

С уласком у ово ново раздобље бићете спремни за велике животне промене. Створили сте простор за здраву обострану љубав у свом животу, сада само морате да кажете себи - да.

Покушајте да не дозволите да вас поступци из ваших прошлих веза или вашег бившег одврате од новог почетка. Људи се мењају и сваки нови дан заслужује да га дочекамо уверени да може бити нови почетак.

Фото: Депозитфото

 

 

Шкорпија

Током овог моћног енергетског периода ствари ће вам бити много јасније - о вама и о вашим односима. Било да ово коначно доноси исцељење од онога што се десило, било да коначно прихватате нешто како бисте пошли напред, све што вам је до сада висило над главом - нестаће.

Дозволите себи да се трансформишете у особу која нема шта да се крије, чега да се плаши, а затим исто тако приступите односу с партнером.

Стрелац

Можете наставити да радите оно што сте увек радили, али то највероватније значи да се на крају ништа неће променити. Нова енергија ће вам помоћи да ојачате, па ћете престати да покушавате да учините све друге срећним, већ ћете се окренути себи и својим жељама.

То може да значи и раскида, али и нову везу, а све како бисте имали простора се коначно осетите најбоље могуће у својој кожи.

Јарац

Следи вам заиста сјајан период за љубав. Спремни сте да поново поверујете у љубав. Или ћете упловити у нову романсу или ћете средити садашњи однос - у сваком случају ваша љубав ће бити јака.

Помирили сте се са свим што се десило и са одлукама које сте раније донели и сада сте коначно отворени за везу какву сте одувек сањали.

Фото: Shutterstock

 

 

Водолија

Због периода владавине вашег знака, енергија овог анђеоског броја утицаће на вас више него на било који други знак Зодијака.

То значи да ће ваша веза добити на убрзању, водићете важне разговоре и решити многе старе неспоразуме.

Међутим, то значи и да треба да прихватите себе какви сте сада, али и партнера. А то је некад најтежи и највећи корак који води у ново заједничко поглавље - да прихватимо и себе и другог какви јесмо.

Рибе

Овај енергетски период се завршава 22. 2. 2022. у време владавине вашег знака, те ће се све доста тицати и вас.
Заправо, деловаће вам као да на свом љубавном путу одједном стајете на покретне степенице које вас убрзано саме воде напред. Све што је ишло споро и стагнирало сада креће својим убрзаним током.

Најважније што треба да запамтите је да ништа заправо није неочекивано - само може да се разликује од онога што сте ви замисли. Зато будите отвореног ума.

Стрпљење је кључно, али важно је и знати кад једноставно рећи да својој будућности и не освртати се више на прошлост.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".