Ован

Припадници овог знака збиља имају чему да се веселе. Самцима се смеши љубав, велике су шансе да ће пронаћи своју сродну душу баш у фебруару и то почетком месеца.

Битно је да буду отвореног ума и срца како не би пропустили ту прилику. Препорука астролога Овновима је - желите ли упознати савршеног партнера не повлачите се у себе већ се дружите, излазите... Тако повећавате шансу са судбоносни сусрет.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикове очекује прилично активан и богат друштвени живот, што ће им бити чак и помало напорно. Али, за самце је то одлична прилика за романсу. Наиме, неки од њих ће у фебруару упознати особу која би им касније могла постати велика љубав.

Бикови који су већ у вези ће у фебруару побољшати и продубити односе с партнером, а породични живот ће им постати занимљивији због неких нових заједничких искустава.

Девица

Фебруар је дефинитивно месец љубави за многе припаднике овог знака. У Девицама ће се пробудити емоције које су дуго скривале.

Порука астролога - пред вама је најповољније време за сусрет са сродном душом, а посебну пажњу обратите на почетак месеца. Неочекивани сусрет могао би вам променити живот. Могуће је да ћете се заљубити на први поглед.

Фото: Депозитфото

 

Стрелац

Људе рођене у овом знаку изненадиће неочекиване романтичне вести. Астролози Стрелцима саветују да добро погледају људе око себе, јер је могуће да су већ упознали сродну душу но тога још нису свесни или да то не желе да признају.

Фебруар је савршен период да напокон откријете како особа коју већ познајете гаји према вама романтичне осећаје, а ни ви нисте равнодушни - све је записано у звездама.

Рибе

Усамљене Рибе могле би упознати сродну душу већ почетком месеца, али морају бити спремне на ризик. Астролози им саветују да слушају интуицију и сигурно ће кренути правим путем.

Порука астролога је - имајте на уму да у фебруару имате велику шансу да упознате савршеног партнера будете ли слушали и следили унутарашњи глас - неће вас изневерити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".