Неким знаковима распоред планета неће бити наклоњен. На шта би могли да обрате пажњу следећи хороскопски знакови:

Фото: Профимедиа

 

Ovan

Vaš vladar Mars ovog meseca je u znaku Jarca, a tu je i retrogradni Merkur što može dovesti do problema na poslu, sukoba i svađama sa kolegama. Energija ovog meseca je jako napeta i najbitnije je da sačuvate zdrav razum i da se suzdržite od jakih i ishitrenih reakcija. Ako vam je potreban savet vezano za posao isključivo popričajte sa starijom koleginicom u koju imate poverenje i saslušajte njene savete i ideje.

Lav

Lavovima mesec februar donosi dosta stresa i napetosti na poslu. To se na vama neće primetiti, ali vaše unutrašnje biće gori od besa i ljutnje. Takvu energiju partner i vaše blisko okruženje oseća, što može dovesti do ozbiljnih sukoba, svađa i prekida prijateljstva. Ako možete kontrolišite reakcije. Pojedini Lavovi koji ne rade će imati priliku da nađu posao, ali im atmosfera novog kolektiva neće ulivati poverenje.

Rak

Rakovi u principu stvari drže pod kontrolom, ali na poslu i u krugu porodice neke stvari moraju da se zaokruže i završe. Vama to trenutno ne odgovara. Ako se direktno sukobite gubite tu bitku. Najbolje bi bilo da se držite po strani i da sve što možete prepustite drugima, a vi samo ono što je nužno. Jedino tako nećete ulaziti u sukob i sebe ćete poštedeti stresa.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".