Због хемотерапије, њена хипофиза остала је у стању мировања. Иако има 22 године, она изгледа као да има осам. У документарној емисији за ТЛЦ испричала је како јој је живот отежан због тога. Не може ни да се шминка као и свака друга 22-годишњакиња.

ТЛЦ је поделио видео на ТикТоку који приказује део проблема са којима се Шона и њена мајка суочавају због чињенице да Шона воли да излази нашминкана.

 

@tlctv “Even though I physically can’t grow up, I desperately want to be treated like a grown-up.” #IAmShaunaRae #TLC #NewSeries ♬ original sound - tlc

 

- Шона воли да се облачи као и свака друга 22-годишњакиња. Но, када изађемо заједно, људи нас гледају чудно и имају негативне коментаре. Често добијам и погледе који говоре: "Како си могла да допустиш свом детету да се овако облачи" - испричала је њена мајка.

Док се мама носи са већином осуђивања других јер нису свесни њезиног стања, Шона говори о властитој кривици.

- Моја мама мора да објасни да сам довољно стара да сама доносим одлуке, а они јој не верују. Зову је лажљивицом и то није забавно. Осећам се ужасно због своје маме јер нисам та која се мора да се носи са осудама - рекла  је Шона.

 

@tlctv She’s 22 years old and she wants to be treated like it! #IAmShaunaRae #TLC #NewSeries ♬ original sound - tlc

 

Иако разуме зашто људи прилазе њезиној мајци уместо њој, објаснила је да би било "прикладније" када би јој људи пришли и рекли те ствари, а њену мајку изоставили из тога. Међутим, шминка јој је најмањи проблем. Јако  јој је тешко да пронађе љубав.

- Цео живот сам сама. Ниска сам и оставите ме на миру! Стално привлачим наказе и идиоте. Страшно је тешко пронаћи некога, али морате да уложите неки ризик да бисте добили срећу - закључила је девојка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".