Чувени Рони, који је многима прва асоцијација на снукер, иза себе је оставио величанствену каријеру, а сигурно му предстоји још сјајних успеха. Освојио је чак 38 великих турнира и неколико врло интересантних рекорда. 

Најзанимљивији, јесте онај у коме је Рони трчао око стола да постигне максималних 147 поена у брејку за најкраће могуће време. Оно што свакако шокира, јесте чињеница да је Рони још неколико пута покушао ово да уради, немарећи за резултат! 

Наравно, као и сваки геније, Рони је веома ексцентричан човек, са бројним скандалозним изјавама, у којима је вређао и конкуренцију и снукер организације. 

- Са својом игром, вероватно бих могао да играм до 55. године, удобно, а можда чак и до 60. - рекао је једном приликом 44-годишњи О'Саливен. - Посматрам  конкуренцију, видим шта се дешава и заиста нема много да се види. Једва тренирам и још увек долазим до финала и побеђујем на турнирима, а ја сам деда! - додао је. 

Његов отац, осуђен је на доживотну робију због убиства, а ослобођен је након 18 година. Отац му је осуђен, када је Рони постао професионалац 1992. године, први турнир је посветио њему и како је сам рекао, није му било важно да ли ће му то бити и последњи. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".