Ован

Будите подршка свом партнеру у његовим напорима да промени каријеру. Немојте стављати акценат на то што не проводите довољно времена заједно јер ће и то доћи на своје место, само је потребно време. Слободни Овнови ни сами нису искрени према себи. Имате удвараче, али не знате шта желите.

Бик

Растрзани сте између прошлости и будућности. Добро размислите да ли желите да вас старе ране поново боле. Поједини Бикови доста ствари пребацују свом партнеру. Сада није време за то. Слободни Бикови могу да уђу у квалитетну везу са особом коју већ познају.

Близанци

Леп и пријатан месец вам предстоји. Уживање са партнетом и породицом. Слободни Близанци ће имати доста удварања, али ће се све сводити на флерт без уласка у везу.

Рак

Леп месец за љубав. Немојте дозволити да вам се веза претвори у навику већ обавезно унесите неке новитете у везу. Партнер ће то ценити. Слободни Ракови 19. фебруара улазе у везу са особом која има исте погледе на живот као и ви.

Лав

Због великог притиска на послу ви ћете запоставити партнера што крајем месеца може да доведе до озбиљних свађа. Слободни Лавови се буде, флертују и очекују љубав. Полако, немојте превише сањати јер су снови једно, а садашњост нешто сасвим друго.

Девица

Зрачите дивном енергијом, па се партнер и породица такмиче ко ће више времена провести са вама. Слододне Девице могу да уђу у везу са особом из прошлости.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Овог месеца се наоружајте стрпљењем јер ће бити доста расправа и свађа у вези. То лако може да доведе до прекида односа. Добро пазите шта и на који начин нешто саопштавате партнеру. Слодобне Ваге улазе у везу са особом која ће их очарати.

Шкорпија

Свађе и то озбиљне настају због некретина. Неко је некоме нешто озбиљно прећутао! Слободне Шкорпије улазе у страствену везу у којој ће све бити помешано љубав, страст, љубомора и сујета.

Стрелац

Партнер ће пробудити у вама жељу да промените своју каријеру. Имате његову безграничну подршку и то вам је велики ветар у леђа. Искористите овај месец и изборите се за себе. Слободни Стрелчеви сада уживају у флерту и дружењу са пријатељима.

Јарац

Вас овај месец учи да је потребно да се прилагодите и да се мењате у складу са партнером. И слободни и заузети Јарчеви треба да науче лекцију прилагођавања.

Водолије

Месец почиње разумевањем и дивним тренуцима са вољеном особом, међутим крајем месеца испливавају ствари из прошлости које ће озбиљно уздрмати вашу везу. Слободне Водолије ће имати више удварача, а на вама је само да изаберете.

Рибе

Они који су у вези сада планирају брак, проширење породице или куповину заједничке некретнине. Не улазите у бизнис са партнером. Слободне Рибе уживају у слободи и посвећене су себи.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".